Desktop Versie
 
 
Moezeltocht 2017

 

 

Info

Dit jaar gaan we alweer voor de 40e keer naar de Moezel. Reden voor een feestje!!! Op zaterdagochtend vertrekken we vanaf camping In den Hof in Heerlen (aanrijroute). Van vrijdag op zaterdag kun overnachten op de camping (binnen slapen kan ook, dit moet je zelf regelen met de campingbaas ((www.indenhof.nl / 045-5708234). Via prachtige wegen bereik je het adembenemend mooie Moezelgebied. Al vele jaren voert de rit naar het plaatsje Nehren in de buurt van Cochem. Je kunt hier op de camping Nehren je tentje opzetten en de wijnliefhebbers kunnen zich uitleven op de straatwijnfeesten van het nabij gelegen Ediger-Eller. Ter ere van ons jubileum zorgen wij dit jaar voor het avondeten in de vorm van een BBQ. Ook speelt er ’s avonds een gezellige live band. Voor het ontbijt op zondag kun je broodjes bestellen of een compleet ontbijt regelen (Je dient dit zelf te regelen met het camping personeel, zorg dat je op tijd bent). Op zondag voert de route weer terug naar Nederland. De campingovernachtingen van beide campings zijn inbegrepen in het inschrijfgeld.

 

 

Gegevens

 

Periode 09/09 - 10/09
GPS inschrijfperiode 15/08 - 02/09
     
Bestemming Nehren (D)
Totale lengte 600 Km
     
Kosten  
Rijder € 15,00
  Duo € 8,00
  Medaille € 5,00
  Jaarhanger € 3,00
  Overnachting € 0,00

 

 
     

Inschrijven

Inschrijving GPS route :
Deelnemers die gebruik willen maken van de route in GPS formaat, dienen zich vooraf via de site in te schrijven. Dit kan alleen vanaf 15/08 tot en met 02/09. Je krijgt dan automatisch een email bevestiging en later de betaal instructies. Een aantal dagen voor het evenement, zal het Garmin routebestand via email toegezonden worden. 

 

 

Inschrijving routerol:
Deelnemers die gebruik willen maken van de routerol of boekje kunnen zich inschrijven bij de startlocatie. Voorinschrijving voor de "papieren" route is dus niet mogelijk. Eventueel kan het inschrijfformulier thuis geprint en ingevuld worden zodat deze op de dag van inschrijving overhandigd kan worden. Op de inschrijflocatie zijn echter altijd nog voldoende inschrijfformulieren aanwezig.


Printen Formulier

 

 
     
 

Programma Moezeltocht

 
         
 

Vrij

08/09

 

Je kunt van 19.00 uur tot 21.00 uur inschrijven op camping "In den Hof" te Heerlen. Je mag dan op onze kosten je tent opzetten. Je kunt ook voor eigen rekening binnen slapen. Wel vooraf aanmelden bij de camping !!!!

 
         
 

Zat

09/09

 

Inschrijven kan van 08.00 uur tot 10.30 uur. De heenroute voert ons via Belgie naar het plaatsje Nehren (D). In verband met het 40 jarig jubileum van dit evenement zal er door de Club een BBQ worden verzorgd.

 
         
 

Zon

10/09

 

De terugroute voert ons weer terug naar Nederland.