Benelux Trophee

Welkom bij de Benelux Trophee van MMC’72.
Traditiegetrouw rijden we op eerste paasdag een route van zo’n 325 km door de Belgische en soms ook Luxemburgse Ardennen. Meestal kunnen we genieten van de eerste lentedagen maar soms wordt er ook wel gereden onder meer winterse omstandigheden.
We vertrekken vanaf camping Natuurlijk Limburg te Remersdaal-Voeren (B) (aanrijroute).
Indien je graag wilt blijven overnachten dan is het mogelijk om, op eigen kosten, bij Camping Natuurlijk Limburg te overnachten. De reservering en de overnachtingskosten, dien je zelf te regelen met camping Natuurlijk Limburg (+3243810176).
PEAR

Inschrijving GPS route :
Deelnemers die gebruik willen maken van de route in GPS formaat, dienen zich vooraf via de site in te schrijven. Dit kan alleen vanaf 20/03 tot en met 10/04. Je krijgt dan automatisch een email bevestiging en later de betaal instructies. Een aantal dagen voor het evenement, zal het Garmin routebestand via email toegezonden worden. 
Te laat met inschrijven? Geen nood, je kunt bij de startlocatie ook nog inschrijven. Je loopt dan wel de kans op langere wachttijden bij het laden van de routes.

Informatie

Datum : 17 Apr
Inschrijfdatum : 20 Mar t/m 10 Apr 2022
Tourgebied : Benelux


Afstand : 325 km
Startlocatie : Remersdaal - Voeren (B)

 

Prijs rijder : € 7,00
Prijs duo : € 0,00
Prijs medaille : € 5,00
Prijs jaarhanger : € 3,00

 

Programma

Zaterdag 16 April
Deelnemers kunnen vanaf 19.00 uur terecht op Camping Natuurlijk Limburg te Remersdaal-Voeren (B). Inschrijven kan van 19.00 uur tot 21.00 uur. `s Avonds is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bij te praten met je collega motorrijd(st)ers. Indien je zaterdag op zondag wilt overnachten, dien je de reservering en de overnachtingskosten zelf te regelen met camping "Natuurlijk Limburg".

Zondag 17 April
Op zondag is inschrijving mogelijk van 08.00 uur tot 10.30 uur. De mooie tourrit door de Benelux is ongeveer 325 km, maar je kunt deze ook afkorten tot 250 km. Denk wel aan een geldig paspoort! Aan het einde van de route hoef je je niet af te melden. Ook is het mogelijk om van zondag op maandag te overnachten. De reservering en de overnachtingskosten dien je zelf te regelen met camping Natuurlijk Limburg.