Freak Rally

Ruim 500 km touren over de mooiste wegen! Deze tourrit wordt niet voor niets de Freakrally genoemd. Deze route leidt ons door Limburg, de Ardennen, de Eifel, Luxemburg en/of Noord Frankrijk. We vertrekken op zaterdagochtend op tijd vanaf camping Natuurlijk Limburg te Remersdaal-Voeren (B) (aanrijroute).

Indien je vrijdag op zaterdag wilt blijven overnachten dan is het mogelijk om, op eigen kosten, bij Camping Natuurlijk Limburg te overnachten. Dit dien je zelf te reserveren bij camping Natuurlijk Limburg (+3243810176). Zonder reservering heb je geen plaats.

Afhankelijk van de geldende maatregelen en reisadviezen per juli 2021 zal besloten worden of de Freakrally door kan gaan. Inschrijving is al mogelijk. Indien de Freakrally niet door kan gaan dan wordt het inschrijfgeld retour geboekt.

PEAR

Inschrijving GPS route :
Deelnemers die gebruik willen maken van de route in GPS formaat, dienen zich vooraf via de site in te schrijven. Dit kan alleen vanaf 04/06 tot en met 25/06. Je krijgt dan automatisch een email bevestiging en later de betaal instructies. Een aantal dagen voor het evenement, zal het Garmin routebestand via email toegezonden worden. 
Te laat met inschrijven? Geen nood, je kunt bij de startlocatie ook nog inschrijven. Je loopt dan wel de kans op langere wachttijden bij het laden van de routes.

Informatie

Datum : 02 Jul 2022
Inschrijfdatum : 04 Jun t/m 25 Jun 2022
Tourgebied : Benelux en Duitland


Afstand : 500 km
Startlocatie : Remersdaal - Voeren (B)

 

Prijs rijder : € 8,00
Prijs duo : € 0,00
Prijs medaille : € 5,00
Prijs jaarhanger : € 3,00

 

Programma

Vrijdag 01 Juli
De deelnemers kunnen vanaf 19.00 uur terecht op Camping Natuurlijk Limburg te Remersdaal-Voeren (B). Inschrijven kan van 19.00 uur tot 21.00 uur. Indien je zaterdag op zondag wilt overnachten, dien je de reservering en de overnachtingskosten zelf te regelen met camping "Natuurlijk Limburg".

Zaterdag 02 Juli
Inschrijven kan van 07.00 uur tot 10.00 uur.
Vertrek van de FREAK-RALLY vanuit Camping Natuurlijk Limburg te Remersdaal-Voeren (B). De route brengt ons uiteindelijk ook weer terug naar de camping.
Er hoeft niet te worden afgemeld bij terugkomst van de route.