Moezeltocht

Op zaterdagochtend vertrekken we vanaf camping Natuurlijk Limburg te Remersdaal-Voeren (B) (aanrijroute).  Via prachtige wegen bereik je het adembenemend mooie Moezelgebied. Al vele jaren voert de rit naar het plaatsje Nehren in de buurt van Cochem. Je kunt hier op de camping Nehren (+492673 9621155) je tentje opzetten. Op de camping speelt er ‘s avonds een live band. Voor het ontbijt op zondag kun je broodjes bestellen of een compleet ontbijt regelen (Je dient dit zelf te regelen met het camping personeel, zorg dat je op tijd bent). Op zondag voert de route weer terug naar Nederland. De campingovernachting in Nehren is inbegrepen in het inschrijfgeld. Indien je vrijdag op zaterdag wilt overnachten op de startlocatie dan is het mogelijk om, op eigen kosten, bij camping Natuurlijk Limburg te overnachten. Dit dien je zelf te reserveren bij camping Natuurlijk Limburg (+3243810176).
PEAR

Inschrijving GPS route :
Deelnemers die gebruik willen maken van de route in GPS formaat, dienen zich vooraf via de site in te schrijven. Dit kan alleen vanaf 20/08 tot en met 03/09. Je krijgt dan automatisch een email bevestiging en later de betaal instructies. Een aantal dagen voor het evenement, zal het Garmin routebestand via email toegezonden worden. 
Te laat met inschrijven? Geen nood, je kunt bij de startlocatie ook nog inschrijven. Je loopt dan wel de kans op langere wachttijden bij het laden van de routes.

Informatie

Datum : 10 Sep t/m 11 Sep 2022
Inschrijfdatum : 20 Aug t/m 03 Sep 2022


Afstand : 600 km
Startlocatie : Remersdaal - Voeren (B)
Bestemming : Nehren (D)

 

Prijs rijder : € 20,00
Prijs duo : € 8,00
Prijs jaarhanger : € 3,00

 

Programma

Vrijdag 09 September
Inschrijven kan van 19.00 uur tot 21.00 uur op camping "Natuurlijk Limburg" te Remersdaal-Voeren (B). Indien je vrijdag op zaterdag wilt overnachten op de camping dan dien je dit zelf te regelen met camping "Natuurlijk Limburg".

Zaterdag 10 September
Inschrijven kan van 08:00 uur tot 10:30 uur. Via een mooie toeristische route rijden we naar het plaatsje Nehren (D). Afmelden op de camping kan van 15:00 uur tot 20:00 uur. `s Avonds is er een gezellig feest met live-band op de camping, waarbij ook de prijsuitrijking zal plaats vinden.

Zondag 11 September
De terugroute voert ons weer terug naar Nederland. Er hoeft niet te worden afgemeld bij terugkomst van de route.