Zondagsrit

MMC`72 organiseert 7 tot 8 keer per jaar zondagsritten voor haar clubleden. Ook voor de niet-leden zijn er een aantal zondagsritten georganiseerd om zo de gelegenheid te geven kennis te maken met de club, de clubleden en de zondagsritten zelf. Deze "open" zondagritten herken je in de evenementen kalender aan de classificatie "open evenement".

De afstanden en bestemmingen zijn vooraf niet bekend. Vaak gaan we naar de Eifel en/of de Ardennen. De afstanden varieren van 200 km tot 350 km, maar zelf inkorten is natuurlijk altijd mogelijk. In de routes zijn vaak 1 of meerdere meeting points opgenomen, maar ook hier geldt dat je zelf mag bepalen waar en wanneer je wilt stoppen. Aan het einde van de route hoef je je niet af te melden.
Heb je zin om vrijblijvend en kosteloos een keer mee te doen, stuur dan een mailtje naar Public Relations en geef aan welke zondagsrit je mee wil doen. Je krijgt dan de gegevens, de GPS route (Garmin formaat) en instructies toegestuurd.
Op de startlocatie bij Cafe `t Kölke (aanrijroute) is het niet mogelijk om routes op je GPS te plaatsen, dus dit dien je vooraf te installeren. Je kunt vanaf de startlocatie zelf de route rijden of met één van de clubleden meerijden.

Aarzel niet, probeer het gewoon een keer en maak kennis met de gastvrijheid van de leden en de prachtige routes!

PEAR

Informatie

Datum : Zie kalender
Inschrijfdatum : nvt
Bestemming : BeNeDuLux


Prijs : gratis
Afstand : 250 tot 350km
Startlocatie : Cafe 't K├Âlke

 

Programma

 

Deelnemers kunnen vanaf 09.00 uur terecht bij cafe `t Kölke te Maastricht. Hier kunt U zich inschrijven tot uiterlijk 10:00 uur. Na 10:00 uur zal er niemand van de MMC`72 club meer aanwezig zijn. Afstanden en bestemmingen zijn vooraf niet bekend, maar gaan veelal naar BeNeDuLux, waarbij de afstanden varieren van 250 km tot 350 km, waarbij U zelf de mogelijkheid heeft om de route in te korten.