Wie zijn wij?

MMC `72 Is een toerclub die gericht is op recreatief motorrijden. We zijn een actieve en vooral ook gezellige motorclub. Ooit begon de club als een groep vrienden, die samen wilden motorrijden en daarbij vaste evenementen op de agenda wilden hebben. De leden komen niet alleen uit Maastricht en de directe omgeving, maar we hebben ook een aantal leden in de rest van het land. De club telt op dit moment zo`n 125 leden, die enthousiast met hun hobby bezig zijn en deze passie graag met anderen willen delen. Ongecompliceerde gezelligheid voor jong en oud voert binnen onze club de boventoon.
Alle motorrijders zijn welkom. Het maakt niet uit welk merk of type motor je rijdt. Binnen de club kun je motoren tegenkomen van A(prillia) tot Z(undapp). Ben jij een poetser, een kilometervreter, een zondagsrijder, een toerrijder of een racefanaat? Alle soorten rijders kom je bij ons tegen. Wat we allemaal met elkaar gemeen hebben, is onze liefde voor het motorrijden
We zijn er om de belangen van de motorrijder in de meest brede zin te behartigen en die van onze leden in het bijzonder. We zijn daarom actief lid van de landelijke organisaties KNMV, LOOT en de MAG. Maar er is meer dat wij voor onze leden doen.
Zes keer per jaar organiseren we open evenementen: de Motorzegening, de Benelux trofee, de Eurotour, de Freakrally, de Tour door Limburg en de Moezeltocht. Deze evenementen zijn in het gehele land en daarbuiten inmiddels bekende klassiekers. Daarnaast organiseren we voor onze eigen leden gedurende het hele jaar nog allerlei evenementen, zoals 8 zondagsritten, met onderweg een meeting point, zodat iedereen elkaar onderweg nog even kan tegenkomen en bij kan praten.
MMC `72 organiseert ook nog ongeveer 8 keer per jaar een clubweekend. Zo is er voor ieder wat wils. Gezamenlijk kamperen in Nederland of in onze buurlanden. Gezellig `s avonds om een kampvuur en samen of alleen rondrijden in weer eens een andere omgeving.
Twaalf keer per jaar komt ons digitale clubblad "de Bougie" uit. Hierin kun je lezen wat er allemaal reilt en zeilt binnen de club. Alle zondagsritten en clubweekend worden hierin aangekondigd, maar ook de verhalen na de activiteiten worden erin geplaatst, zodat je toch weet hoe het was ook als je niet mee kon.
Alle activiteiten worden georganiseerd door en voor de leden. De ritten, weekenden en nevenactiviteiten worden door een clublid georganiseerd en uitgezet. Zo is een ieder betrokken bij het clubgebeuren, wat de gezelligheid vergroot.

 

 

Lid worden

Zin om een keer mee te rijden, meld je dan aan door een mailtje te sturen naar Public Relations.