Desktop Versie
 
 
Benelux Trophee 2018

 

 

 

Info

Welkom bij de Benelux Trophee van MMC’72
Traditiegetrouw rijden we op eerste paasdag een route van zo’n 325 km door de Belgische en soms ook Luxemburgse Ardennen. Meestal kunnen we genieten van de eerste lentedagen maar soms wordt er ook wel gereden onder meer winterse omstandigheden.
We vertrekken en eindigen bij Camping In den Hof in Heerlen (aanrijroute).Hou je van kamperen? Dan kun je op de camping overnachten. Mocht je in één van de slaapzalen willen overnachten, dan dien je dit zelf regelen met de campingbaas (www.indenhof.nl / 045-5708234). Je kunt hier ook terecht voor een biertje en een ontbijt. 's Avonds is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bij te praten met je collega motorrijd(st)ers..


Gegevens

 

Periode 01/04 - 01/04
GPS inschrijfperiode 11/03 - 25/03
     
Bestemming  
Lengte Km
     
Kosten  
Rijder € 7,00
  Duo € 0,00
  Medaille € 5,00
  Jaarhanger € 3,00
  Overnachting € 5,00

 

 

 
     

Inschrijven

Inschrijving GPS route :
Deelnemers die gebruik willen maken van de route in GPS formaat, dienen zich vooraf via de site in te schrijven. Dit kan alleen vanaf 11/03 tot en met 25/03. Je krijgt dan automatisch een email bevestiging en later de betaal instructies. Een aantal dagen voor het evenement, zal het Garmin routebestand via email toegezonden worden. 

 

Inschrijving routerol:
Deelnemers die gebruik willen maken van de routerol of boekje kunnen zich inschrijven bij de startlocatie. Voorinschrijving voor de "papieren" route is dus niet mogelijk. Eventueel kan het inschrijfformulier thuis geprint en ingevuld worden zodat deze op de dag van inschrijving overhandigd kan worden. Op de inschrijflocatie zijn echter altijd nog voldoende inschrijfformulieren aanwezig.


 
 
     
 

Programma Benelux Trophee

 
         
 

Zat

31/03

 

Deelnemers kunnen vanaf 19.00 uur terecht op Camping In den Hof in Heerlen. Inschrijven kan van 19.00 uur tot 21.00 uur. 's Avonds is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bij te praten met je collega motorrijd(st)ers. Het restaurant is tot 21.00 uur geopend. Er is ook mogelijkheid om binnen te slapen, maar dit is dan wel voor eigen rekening en je moet hiervoor zelf tijdig reserveren bij camping "In den Hof".

 
         
 

Zon

01/04

 

Als je wilt kun je 's morgens op Eerste Paasdag ontbijten in de keuken van Camping In den Hof. Verder kun je inschrijven van 08.00 tot 10.30 uur voor de mooie tourrit door de Benelux. De tourrit is ongeveer 325 Km, maar je kunt deze ook afkorten tot 250 Km. Denk wel aan een geldig paspoort! Afmelden kan tot 18.00 uur waarna de prijsuitreiking is. Degenen die overnachten kunnen 's avonds terecht in de gezellige bar van camping "In den Hof".

 
         
 

Maa

02/04

 

Je kunt vandaag wederom ontbijten in in de keuken van camping "In den Hof". Afsluiting en einde van de BENELUX-TROPHEE is om 12.00 uur.